Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Νικητές 2ης Κλήρωσης!!!

Η 2η κλήρωση μας για τους 200 φίλους και φίλες της σελίδας μας έφτασε στο τέλος της ! Η 200η φίλη που κερδίζει ένα σετ βραχιόλια είναι η Μαρία Καρελλά και ο τυχερός της κλήρωσης που κερδίζει το κιτ με τις χάντρες, τα τεχνικά στοιχεία και διάφορα άλλα υλικά είναι ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικήτας! Προφανώς θα είναι ένα καλό δώρο για την καλή του :) Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή! Ελπίζουμε να φτάσουμε σύντομα κοντά στους 300 φίλους για την επόμενη κλήρωση μας!!! Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο ξένοιαστες στιγμές και σκέψεις !

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Δερμάτινες παντόφλες με χάντρες!







Δερμάτινες χειροποίητες παντόφλες για μία μεγάλη και μία μικρή πριγκίπισσα!!! Με χάντρες σε έντονα χρώματα, όπως ροζ, φούξια και μοβ! Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες στο e-mail kallis.helens.handmade@gmail.com

Κλήρωση για δώρα!!!



Η σελίδα μας στο Facebook Kallis & Helens Handmade Jewellery πλησιάζει τους 200 φίλους της γι'αυτό και η 2η κλήρωση είναι γεγονός! Με ένα like στην ανάρτηση για την κληρωση πέρνετε μέρος για να διεκδικήσετε ένα kit με διάφορα υλικά, τεχνικά στοιχεία, χάντρες κ.α. για να φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά κοσμήματα!!!
* Ο 200ος φίλος που θα κάνει like στην σελίδα, θα κερδίσει ένα σετ βραχιόλια και θα δώσει το πράσινο φως για την κλήρωση!!!