Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Πλεξιμοκαταστάσεις!


http://www.fridge.gr/

   ...και μετά από πολύ ψάξιμο στο Internet, για μία πολύ καλή φίλη που ασχολείται με το πλέξιμο εδώ και κάποιους μήνες, κατέληξα ότι είναι ένα super hobby, για όποιον έχει υπομονή και φυσικά ταλέντο! Έπεσα πάνω σε ιδιαίτερα πράγματα τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ τη φαντασία μου, αλλά και το τρίπτυχο κασκόλ, γάντι, σκούφος! Οπότε και αποφάσισα να τα μοιραστώ μαζί σας. Φυσικά και δεν παραλείπω να πω πως ότι δείτε σε αυτό το post είναι φτιαγμένο από άλλους δημιουργούς, που αναφέρονται κάτω από τις φωτογραφίες, οπότε τα συγχαρητήρια πάνε σε αυτούς και τους αξίζουν! Ας ξεκινήσουμε...


www.etsy.com/shop/NotJustCozies
Λατρέμενη "κορδέλα" για την κούπα μας, ώστε να μην καιγόμαστε, αν και με τόσο κρύο μαλλον μας κάνει καλό! Το στυλ που της δίνει είναι ακαταμάχητο και είναι ένας πολύ καλός λόγος για να βάλεις τον καφέ εδώ και τώρα να γίνεται! Την ανακαλύψαμε στο NotJustCozies.  

www.etsy.com/shop/NotJustCozies
 Στο ίδιο ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχει και αυτή η "θήκη-προστατευτικό" για τα αγαπημένα μας φρουτάκια! Την ακριβή χρήση αυτού του -κατά τα άλλα ωραιότατου- δημιουργήματος δεν τη γνωρίζω... αλλά για ένα στυλ ζούμε βρε αδερφέ!

www.etsy.com/shop/studiomake

 Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί για τα καλά. Οπότε και όλα τα πράγματα τριγύρω τρέχουν για να την προλάβουν! Το κλασικό συναντάει το σύγχρονο και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα υπέροχο! Πλεκτή θήκη για i-Pad λοιπόν στο www.etsy.com/shop/studiomake
 
www.etsy.com/shop/Seuphoria
 

Αντίστοιχο δημιούργημα για το τεχνολογικό επίτευγμα i-phone βρίσκουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Seuphoria! Τόσο που στοιχίζει μην μας κρυώσει κίολας... δεν είναι καιρός για τέτοια!


jennysdreamylife.blogspot.com
 Πόσο χουχουλιάρικος μπορεί να φαίνεται και προφανώς να είναι αυτός ο καναπές!!! Τον βρίσκω συγκλονιστικό και ταυτόχρονα απορώ -καθώς άσχετη από πλέξιμο- πόσο καιρό να πήρε ώστε να ολοκληρωθεί! Η φωτογραφία είναι από το jennysdreamylife.blogspot.com , αλλά δεν γνωρίζω εάν η δημιουργία είναι από κάπου αλλού! 


http://www.craftzine.com/
 Η συγκεκριμένη πλεκτή μπλούζα μου άρεσε ιδιαίτερα πολύ και είναι ο λόγος που αποφάσισα να γράψω γι' αυτό το θέμα! Μου θυμίζει κάτι από τα παλιά... από τα πιο αθώα και όμορφα... Γεννημένη στα τέλη της δεκαετίες του '80 έχει τύχει να θυμάμαι πράγματα που τα νέα παιδιά, μάλλον δε θα γνωρίσουν ποτέ!
... Τη βρίσκουμε στο CraftZine!

www.etsy.com/shop/cottonpickings
Ως τρελή θεία με δύο ανιψιές 15 και 12 μηνών τις οποίες υπέρ - λατρεύω δεν θα μπορούσα να μην ανακαλύψω υπέροχα πλεκτά καλούδια για τα αγαπημένα μας μωρουλίνια!

www.etsy.com/shop/cottonpickings

Το γλυκό μωρό της παραπάνω φωτογραφίας, φοράει ένα σετ από πλεκτό σκουφάκι, παπουτσάκια και "πάνα" που προφανώς φοριέται έξω από την κανονική! Για όποιον ενδιαφέρεται τα βρίσκουμε στο Cottonpickings!




www.etsy.com/shop/dollsandbunnies
Ωραίο και το μπλε σετάκι για τα αγοράκια μας, όμως εμείς θα κλείσουμε με την πλεκτή Minnie May την οποία και βρίσκουμε στο dollsandbunnies
    
      Πραγματικά το σημερινό θέμα με τα πλεκτά το απόλαυσα πάρα πολύ. Το ψάξιμο ήταν τόσο διασκεδαστικό, αλλά και το γράψιμο για όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που είδαμε! Ελπίζω να σας άρεσε όσο και εμένα και υπόσχομαι ότι κάθε τόσο θα προσπαθώ και θα ανακαλύπτω ότι καλύτερο έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που αγαπούν το χειροποίητο όσο εμείς! Περιμένω τις ιδέες σας... Καλό βράδυ!
     Kalliopi

7 σχόλια:

  1. kalliopi m ti na pw...synxaritiria toso gia ta keimena s ,oso k gia tin prospatheia s gia ola auta p epsaxes k murastikes mazi mas!!yperoxes kai autes oi xeiropoiites kataskeues oso kai oi dikes sas helen and kalli!!!:***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφες και ξεχωριστές οι προτάσεις!!!!Μπράβο!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφες και πολυ γουστοζικες οι εικονες..τελικα το πλεξιμο κανει θαυματα..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχες όλες οι προτάσεις σου! χαίρομαι που σε συναντώ, αλλά δυστυχώς εδώ κι 6 μήνες ο καλός...blogger δεν μου επιτρέπει να κάνω νέες φιλίες και να παρακολουθώ νέα μπλόγκς! Αγνωσται αι βουλαί του Blogger! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν αυτό με την κούπα θα το φτιάξω!!!!πάρα πολύ όμορφες κατασκευές!!!!!!μπράβο!!!!φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίθανες ιδέες, ειδικά τώρα με το χιόνι που θα αρχίσειπάλι να πέφτει.Καλώς σε βρήκα και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρομαι τόσο πολύ που το θέμα αυτό είχε τέτοια ανταπόκριση! Ομολογώ ότι δεν το περίμενα :) Σύντομα θα έρθουν και άλλα θεματάκια με ιδιαίτερα χειροποίητα πραγματάκια! Είτε για να τα δοκιμάσουμε στο σπίτι, είτε απλά για να τα θαυμάσουμε! Ευχαριστώ πολύ όλες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή