Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Πλεξιμοκαταστάσεις Νο 2!

belladia.typepad.com
Καλησπέρα! Το προηγούμενο post με τα πλεκτά  άρεσε πολύ σε εμάς, αλλά και σε εσάς! Οπότε με λίγο ακόμα ψάξιμο, υπέροχες ιδέες ήρθαν στην επιφάνεια για όποιον ασχολείται με το πλέξιμο ή σκέφτεται σοβαρά να το αρχίσει! Θα αναφέρω ακόμα μία φορά πως ότι βλέπετε σε αυτό το post είναι από άλλους δημιουργούς! Τα συγχαρητήρια τους αξίζουν για τις ιδέες και την υλοποίηση και μπορείτε να τα βρείτε στις ιστοσελίδες που αναφέρονται κάτω από τις φωτογραφίες!!! 
Ξεκινάμε λοιπόν με πλεκτές καρδιές που είναι πολύ ωραίες για διακόσμηση σε παιδικό δωμάτιο, αφού είναι γλυκές και χρωματιστές! Τις βρήκαμε στο belladia.typepad.com.
www.etsy.com/shop/ytang

Στη φωτογραφία πάνω βλέπουμε ακόμα μία "κορδέλα" για την κούπα μας, που μας έκανε εντύπωση αφού είναι μία πολύ έξυπνη ιδέα και μάλλον εύκολη. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό κομμάτι! Θα μπορούσε να κλείνει για παράδειγμα με ένα κουμπί ώστε να κάνει για περισσότερες από μία κούπες. Βρίσκετε στο etsy.com/shop/ytang.

blogs.babble.com

Τώρα με την κρίση προβλέπετε να πάρουμε τα βουνά... Οπότε η φωτογραφία πάνω μας περνάει τα δικά της μηνύματα. Όπου και αν μένεις, σημασία έχει να μην χάνεις ποτέ το στυλ σου! Την εξαιρετική και ευφάνταστη αυτή δημιουργία την βρήκαμε στο http://www.blogs.babble.com/


 

Τα τετράγωνα αυτά πλεκτά πλασάρονται για πετσετάκια. Όμως δε ξέρω κατά πόσο βολικά είναι στη χρήση τους! Εμένα με μία πρώτη ματιά μου έκαναν για κορνίζες που με μερικές παραλλαγές θα μπορούσαν ίσως να γίνουν! Οι χρήσεις μπορεί να είναι πολλές... Από σουβέρ μέχρι οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο καθένας! Τις βρήκαμε στο purlbee.com.  Αυτά τα σκαμπό είναι πολύ στυλάτα! Αν και είναι φτιαγμένα από ένα υλικό που θυμίζει κάτι από τα παλιά, ταυτόχρονα όμως είναι και τόσο μοντέρνα! Έχουν τον τρόπο τους να δώσουν ένα τόνο στο χώρο μας! ΄Μπορείτε να τα δείτε στο http://www.apartmenttherapy.com/

Αυτά από τον κόσμο του μαλλιού για άλλη μία φορά! Ελπίζουμε ο χειμώνας να μας αφήσει σιγά-σιγά και να μην χρειαστούμε για αρκετούς μήνες τα χουχουλιάρικα κασκόλ μας... ας είναι και χειροποίητα! Τα φιλιά μου και καλές δημιουργίες εν όψη Πάσχα!

Kalliopi

2 σχόλια: